”Roșca M. Adrian Întreprindere Individuală ” a fost înființată în anul 2013, fiind autorizată să presteze servicii în conformitate cu Codul CAEN – Activități auxiliare pentru producția vegetală.
Urmare Contractului de finanțare nr. C 06200000011613900094/30.01.2017 încheiat cu Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (AFIR), în vederea implementării proiectului ”Atelier de fier forjat”, depus spre finanțare în cadrul SubMăsurii 6.2, unitatea noastră și-a schimbat activitatea principală conform Codului CAEN 2599 – Fabricarea altor articole din metal.
Atelierul de producție se află amplasat în satul/comuna Perieni, într-o hală nouă, finalizată și recepționată în anul 2018.
Confecționarea produselor pentru care suntem autorizați, sunt realizate cu măiestrie, manual, de personal calificat, iar pentru unele operațiuni sunt folosite utilajele moderne achiziționate în cadrul proiectului: mașina de amprentat, mașina de torsionat și curbat, mașina de roluit profile, invertor și aparat de sudură, polizoare, echipamente pentru vopsit.
Materialele utilizate îndeplinesc condițiile privind standardele de calitate, execuţia și finisajele sunt efectuate cu îndemânare și profesionalism, iar rezultatul se reflectă în calitatea ireproșabilă, unicitatea și originalitatea produsului finit.
Pentru tratarea produselor împotriva factorilor externi se folosește vopsea specială, anticorozivă de diverse culori. Lucrările pot fi finisate şi în patine antice cu nuanţe de auriu, bronz, turcoaz, verde, etc., în directă concordanţă cu conceptul arhitectural al casei/grădinii beneficiarului.